Η Σχολή Οδηγών • Σχολές Οδηγών Σαμαράς
You are here: Home Η Σχολή Οδηγών

Η Σχολή Οδηγών

Η αρχή έγινε με τη έναρξη μίας σχολής οδηγών στις Σέρρες. Η ανάγκη εξυπηρέτησης του πληθυσμού του Νομού Σερρών οδήγησε στην ίδρυση δεύτερης σχολής οδηγών το 1992 στη Ροδόπολη. Το 2003 μπαίνει στη διαδικασία απόκτησης άδειας εκπαιδευτή οδηγών ο Γεώργιος Σαμαράς, ο οποίος το 2005 ανοίγει σχολή οδηγών στη Μαυροθάλασσα.

Η επιχείρηση εκπαίδευσης οδηγών «4Τροχοί-Σαμαράς» ιδρύθηκε το 1978 από τον εκπαιδευτή οδηγών Δημήτρη Σαμαρά, με όραμα την εκπαίδευση συνειδητοποιημένων οδηγών και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Το 2013 επεκτείνεται, αναλαμβάνοντας τη λειτουργία νέας σχολής οδηγών στο Σιδηρόκαστρο.
Έχοντας λάβει υπόψη τις απαιτήσεις των πελατών για εύκολη πρόσβαση στις υπηρεσίες εκπαίδευσης συνειδητοποιημένων και ικανών οδηγών, η επιχείρηση «4Τροχοί-Σαμαράς», στα 38 χρόνια λειτουργίας της, καλύπτει γεωγραφικά πλήρως τις ανάγκες του Νομού Σερρών.

 

Η πολύχρονη πείρα, η εκπαίδευση, η συμμετοχή σε σεμινάρια οδικής ασφάλειας, σε προγράμματα επιστημονικής κατάρτισης όπως και σε εκπαιδευτικά events, track days και skid cars, εγγυώνται τη σωστή εκπαίδευσή σας σε πάσης φύσεως οδηγικές ανησυχίες και σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων και μοτοσυκλετών.

Οι προσπάθειές μας αποφέρουν καρπούς.
Οι πρωτοβουλίες μας αναγνωρίζονται από Ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Το όραμά μας γίνεται πραγματικότητα.

Η αγάπη για τη διδασκαλία είναι τόσο μεγάλη που έχει εμφανή αποτελέσματα στις θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις, στις οποίες η επιχείρησή μας καταγράφει τα μεγαλύτερα ποσοστά επιτυχίας.

 

Στις 3 Μαρτίου 2011 ο επικεφαλής της επιχείρησης Γιώργος Σαμαράς προσκλήθηκε να υπογράψει την Ευρωπαϊκή Χάρτας Οδικής Ασφάλειας, μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με τη δέσμευση να λάβει μέτρα οδικής ασφάλειας ώστε να μειωθούν τα θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.