Σήματα ΚΟΚ • Σχολές Οδηγών Σαμαράς
You are here: Home Σήματα ΚΟΚ

Σήματα ΚΟΚ

Η σχολή μας χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη εφαρμογή εκμάθησης σημάτων για να διαβάσετε τα σήματα ΚΟΚ.

Το Testkok είναι πραγματικά μοναδικό!

Πολλοί μαθητές παραπονιούνται στους εκπαιδευτές τους ότι κόβονται ξανά και ξανά ενώ έχουν χρησιμοποιήσει παρόμοια προγράμματα που κυκλοφορούν στο ίντερνετ και τα έχουν τερματίσει! Το αποτέλεσμα είναι να ανοίξουν λογαριασμό και στο τεστκοκ και να δουλέψουν σωστά αλλά από την αρχή! Μετά οι μαθητές καταλαβαίνουν την τεράστια διαφορά αλλά το αποτέλεσμα είναι να έχουν δουλέψει πολύ περισσότερο απ΄ ότι χρειάζεται και να έχουν πληρώσει αρκετά χρήματα στα παράβολα από τις πολλές φορές που έχουν κοπεί με 2 και 3 λάθη! Και εδώ είναι η παγίδα… Κάθε φορά που κόβονται με 2-3 λάθη νομίζουν ότι είναι πολύ κοντά στην επιτυχία ενώ δεν είναι…

Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα σήματα του ΚΟΚ με την ερμηνεία τους.

Q: 

Mε ποια κριτήρια επιλέγουμε μια Σχολή Οδηγών;

 

Σύμφωνα με μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Nottingham της Αγγλίας, η ικανότητα οδήγησης δεν έχει να κάνει με το αν είσαι άντρας ή γυναίκα, νέος ή μεγάλος, μορφωμένος ή όχι. Εξαρτάται κυρίως από τα πρώτα στάδια εκμάθησης, τα οποία ακολουθούν τον οδηγό εφ’ όρου ζωής.

 

Η ίδια έρευνα αποδεικνύει ότι οδηγοί που έμαθαν να οδηγούν από καλά καταρτισμένους δασκάλους έχουν τα έξης στατιστικά αποτελέσματα:

 

  • 32% λιγότερα τροχαία ατυχήματα

  • χαίρουν περισσότερης εμπιστοσύνης από τους επιβάτες του αυτοκινήτου

  • τους εμπιστεύονται περισσότερο οι ασφαλιστικές εταιρίες

  • έχουν μεγάλη αυτοπεποίθηση στην οδήγηση

 

Η δική μας επιχείρηση εκπαίδευσης οδηγών «4Τροχοί-Σαμαράς» ιδρύθηκε το 1978 κι έτσι αποκτήσαμε μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση.

Ο επικεφαλής της Σχολής, Γιώργος Σαμαράς, έχει επιστημονική κατάρτιση στην ψυχολογία του υποψήφιου οδηγού από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και συμμετέχει σε σεμινάρια και Ευρωπαϊκές δραστηριότητες που ως στόχο έχουν την ποιοτική εκπαίδευση των οδηγών.

Επίσης, έχει υπογράψει επίσημη συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, μια πρωτοβουλία της Commission, με σκοπό τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην Ευρώπη.

 

Όταν σκεφτείτε να γίνετε οδηγοί, σκεφτείτε τί αξίζει περισσότερο.

 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Γιώργος Σαμαράς